Кошик
1062 відгуків
Медичне та Лабораторне обладнання
Графік роботи
  • Понеділок
    10:0018:00
  • Вівторок
    10:0018:00
  • Середа
    10:0018:00
  • Четвер
    10:0018:00
  • Пʼятниця
    10:0018:00
  • Субота
    10:0018:00
  • Неділя
    10:0018:00
Контакти
+380 (96) 341-23-13
+380 (50) 232-28-49
Медичне та Лабораторне обладнання
Олена, Світлана
вул.Суздальські ряди 12, Харків, Україна
svelen2018@gmail.com+380963412313; +380502322849
впередназад
Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ Black (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник, фото 2Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ Black (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник, фото 3Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ Black (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник, фото 4Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ Black (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник, фото 5Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ Black (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник, фото 6Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ Black (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник, фото 7

Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ Black (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник

865 

  • В наявності
  • Код: 1356
Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ Black (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник
Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ Black (0 до +250 °С) З ф-їй БудильникВ наявності
865 
+380 (96) 341-23-13
  • +380 (50) 232-28-49
+380 (96) 341-23-13
  • +380 (50) 232-28-49
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Кухонний термометр. Для чого він потрібен.

Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) існують ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Справа в тому, що різні вироби з м'яса повинні готуватися при строго певній температурі.

Причому першорядне значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, при приготуванні ростбіфа або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса повинен мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того кожне м'ясо будь то телятина, свинина або баранина має свою температуру готовності.

При запіканні м'яса в духовці головне, щоб всередині, шматок м'яса був добре пропеченим. Всередині шматка м'яса або дичини можуть перебувати бактерії, які можуть заподіяти шкоду здоров'ю. При певній температурі вони гинуть. Термометр для духовки показує температуру всередині камери, тоді як термометр для м'яса забезпечений щупом, який дозволить заміряти температуру саме всередині шматка м'яса або дичини.

При приготуванні м'ясної страви будемо орієнтуватися на внутрішню температуру.

  • Яловичина, просмажена не до кінця, але цілком їстівна і соковита 60 – 62° C.
  • Добре просмажена яловичина 76° C.
  • Баранина 80 – 84° C.
  • Свинина 82 – 85° C.
  • Птах 93 – 96° C.

При запіканні м'яса так само важливо не перетримати його в духовій шафі, інакше м'ясо вийде пересушеним і несмачним.

Особливості та переваги бездротового термометра для м'яса YB414-SZ Black:

  1. Дистанция работы с прибором до 30 м. Прибор состоит из приёмника сигнала (внешне напоминает рацию) и станции к которой присоединяется щуп из пищевой нержавеющей стали. Щуп погружается в мясо, а оператор (человек с приёмником) может находится к примеру в другом помещении, на расстоянии до 30 м от станции термометра. Благодаря термометру YB414-SZ Black отпадает необходимость постоянно находится с готовящимся продуктом, так как Вы можете в любой момент узнать его температура, а следовательно и степень готовности. 
  2. Режимы измерения: говядина, баранина, телятина, гамбургер, свинина, индейка, курица, рыба.
  3. Режимы настройки степень прожарки: хорошо прожарено, средне прожаренное, сыроватое (до свёртывания крови), плохо прожаренное (с кровью)
  4. Наличие таймера с звуковым сигналом
  5. Звуковая сигнализация при достижении выставленной температуры
  6. Щуп из пищевой нержавеющей стали и армированный провод, способный выдержать значительные температурные перепады. Устойчив к жидкостям (можно измерять температуру в воде)

Технические характеристики:

  1. Диапазон измерения температуры: от 0C ~ 250C (32F ~ 482f)
  2. Точность температуры: ± 1С
  3. Диапазон таймера: 99 мин. 59 сек
  4. Единица измерения: C/F
  5. Рабочее расстояние: до 30 м
  6. Длина зонда: прибл. 108 см
  7. Питание: 4 × 1.5 В ААА батареи (не включены) 
  8. Вес: прибл. 135.1 г

Комплектация:

  1. Беспроводной термометр для мяса YB414-SZ Black
  2. Жара устойчивый щуп
  3. Инструкция на английском языке (работа с прибором очень проста и интуитивно понятна. Любой человек, независимо от знаний языка за пару минут сможет освоится с прибором)
  4. Гарантийный талон

Гарантия: 6 месяцев. Не распространяется на приборы имеющие механические повреждения, неполную комплектацию (смотреть выше - Комплектация), без гарантийного талона.

Основні
Країна виробникКитай
Кнопка перемикання шкали вимірюванняЄ
Максимальна температура виміру (°C)250 град.
Матеріал щупаНержавіюча сталь
СтанНовий
Точність вимірювання +/-1 град.
Ціна поділки1 град.
Додаткові характеристики
КолірЧорний
Користувальницькі характеристики
МатеріалПластмаса
Інформація для замовлення
  • Ціна: 865 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner