Кошик
390 відгуків
Медицинское и Лабораторное оборудование
Фільтри
Ціна
Наявність
Акція
Виробник
  • 1
  • 3
Графік роботи
  • Понеділок
    10:0017:00
  • Вівторок
    10:0017:00
  • Середа
    10:0017:00
  • Четвер
    10:0017:00
  • Пʼятниця
    10:0016:30
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380502322849
+380963412313
Медицинское и Лабораторное оборудование
Юрий, Елена
УкраїнаХарківська областьХарківул.Суздальские ряды 12
svelen2018@gmail.com+380963412313

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Рефрактометр для визначення білка в рідині

Рефрактометр для молочної продукції. Для чого він потрібен?

З технологічної та економічної точок зору молоко можна розділити на сухий молочний залишок (СМО) і воду або сухий знежирений молочний залишок (СЗМЗ), жир і воду. СМО – це показник вмісту всіх компонентів молока крім води, що визначає вихід молочних продуктів. Зміст СОМО визначають шляхом висушування наважки молока при 105С. СОМО – показник, що характеризує вміст сухих речовин за винятком жиру. Це більш постійний показник, оскільки найбільшим змінам в молоці схильне вміст жиру. Тому в практиці молочної промисловості при проведенні розрахунків по нормалізації вихідної сировини найчастіше використовують цей показник. Зміст СОМО визначають шляхом вирахування з сухого молочного залишку вмісту жиру. Але це дуже трудомісткий процес. Тому на практиці частіше використовують рефрактометр (наприклад RHM-20ATC). Вміст жиру і щільність визначаються в кожній партії молока, що надходить на підприємство. Використання рефрактометра дозволяє проводити вимірювання набагато швидше і більш точно і при цьому не потрібні спеціальні навички.