Кошик
390 відгуків
Медицинское и Лабораторное оборудование
Графік роботи
  • Понеділок
    10:0017:00
  • Вівторок
    10:0017:00
  • Середа
    10:0017:00
  • Четвер
    10:0017:00
  • Пʼятниця
    10:0016:30
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380502322849
+380963412313
Медицинское и Лабораторное оборудование
Юрий, Елена
УкраїнаХарківська областьХарківул.Суздальские ряды 12
svelen2018@gmail.com+380963412313

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Термометр для м'яса Thermopro TP16 (0C до +250C) з таймером та магнітом, фото 1
Термометр для м'яса Thermopro TP16 (0C до +250C) з таймером та магнітом, фото 2Термометр для м'яса Thermopro TP16 (0C до +250C) з таймером та магнітом, фото 3Термометр для м'яса Thermopro TP16 (0C до +250C) з таймером та магнітом, фото 4

Термометр для м'яса Thermopro TP16 (0C до +250C) з таймером та магнітом

542 грн.

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1352
Термометр для м'яса Thermopro TP16 (0C до +250C) з таймером та магнітом
Термометр для м'яса Thermopro TP16 (0C до +250C) з таймером та магнітомВ наявності
542 грн.
Купити
+380502322849
  • +380963412313
Купити
+380502322849
  • +380963412313
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Термометр для мяса Thermopro TP16 (0C до +250C) с таймером и магнитом Цифровой термометр ThermoPro TP-16 это профессиональный прибор предназначенный для приготовления мясных блюд различной степени прожарки. Благодаря термометру для мяса TP-16 Вы без особых усилий сможете приготовить мясо и рыбу как в хорошем ресторане. Поскольку именно от температурного режима во многом зависит, насколько хорошо будет приготовлено блюдо, особенно это имеет значение для мясных блюд, кроме того, только при определённой температуре уничтожаются вредоносные бактерии. Також термометр можна використовувати для духовок Переваги та особливості термометра для м'яса ThermoPro TP-16: Великий діапазон вимірюваних температур: від 0ºС до +250ºС Режими виміру: яловича вирізка, яловичина, телятина, свинина, домашня птиця і риба Режими налаштування ступінь підсмажування: добре просмажене, середньо просмажене, сыроватое (до згортання крові), погано просмажене (з кров'ю) Щуп з харчової нержавіючої сталі і армований провід, здатний витримати значні температурні перепади. Устойчив к жидкостям (можно измерять температуру в воде) Прочный металлический пыле и влагозащищённый корпус Световая и звуковая индикация Режим таймера Выбор единиц измерения: ºС/ºF Простой, интуитивный интерфейс Магнит для крепления на металлических поверхностях Технические характеристики: Температурный диапазон: 0-250 °C/от 32 °F до 482 °F Разрешение: 1°C Погрешность: ±2°C Единицы измерения: ºС/ºF Измерительный зонд: Ø5*160 мм Размер: 35.5*4.5*2.5 см Материал: ABS + нержавеющая сталь 304 Питание: 1 батарейка ААА Длина вилки 16 см Комплектация: Цифровий термометр-таймер Thermopro TP16 Фірмова коробка Інструкція та технічний паспорт на англійській мові Батарея - 1 шт Вимірювальний зонд з харчової сталі Гарантійний талон Гарантія: 6 місяців. Не поширюється на прилади мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище - Комплектація), без гарантійного талону.
Основні
Країна виробникКитай
Кнопка перемикання шкали вимірюванняЄ
Максимальна температура виміру (°C)250 град.
Максимальна температура виміру (°F)482 град.
Матеріал щупаНержавіюча сталь
Мінімальна температура виміру (°F)32 град.
СтанНове
Точність вимірювання +/-  2 град.
Ціна поділки1 град.
Додаткові характеристики
Можливість підвішування  Так
Довжина щупа160 мм
Тип живлення  Батарейки
Користувальницькі характеристики
МатеріалМетал
Інформація для замовлення
  • Ціна: 542 грн.